måndag, september 27

Piggare

Hade besök av bästaste Dagny, Steffen och ursöte Kristian. De bor bara alltför långt borta. Krisitian är 6 månader och så söt och lätt. Sku ha kunna bära på honom hela tiden, men Arthur blev så svartsjuk. Han börja störttjuta när det var pottdags för att jag hade Kristian i famnen. Sjukt skoj var det och glömde totalt ta foton. Så roligt att träffa nära kompis som blivit mamma och se hur hon ändrat och ser på saker. Det är bara så intressant.

Efter att Micke kastat av dem på fältet så for han och köpa en dyr begagnad resevagn, och jag är sjukt, sjukt nöjd. Nu är vi innehavare av en babyjogger city mini, just en sånhär:
Och hjulen är inte alls så små som de ser ut, och det bästa med vagnen är att man bara lyfter ett handtag inne i stolen och den går ihop, och sen väger den bara 7,5 kg

2 kommentarer:

Dagny sa...

D va super super kiva att træffa er! O ja, dumt att vi int kan bo nærmare varandra :( Så bra att den dæ vagnen blev er, hoppas Arthur trivs i sitt nya vrålåk :) KRamar!

Michaela sa...

Hoppas ni hann helt bra trots lite strul! Jag måste ju genast provköra den nästa dag och den var nog super, men konstigt att inte kunna se Arthur och han verka jättedeppig och nere när han satt sådär framåt,peka inte på nåt och var bara deppig. Sen hade han så hal halare att han bara gled ner, men bra sov han sen ändå i den. Så jag är nöjd.