torsdag, augusti 30

Nyheter och midnattsloppet

Jag bara hatar vissa nyheter och just nu gör jag allt för att undvika att läsa om vad som egentligen hänt med den 8 åriga flickan som blev dödad av sin pappa med sambo. Jag vill inte veta. Jag vill inte. Om jag sku veta och om jag sku öppna länkarna med informationen så sku hela min värld gå i kras för en stund. Min mage sku göra så ont och jag sku bara kunna tänka på det och inget annat. Och det vill jag inte. Jag vill inte veta. Jag vet att världen är grym, jag förstår inte varför, men ibland vill jag inte bara veta. Och om jag sku veta så måste jag förklara det för mig eller sen komma till slutsatsen att det var bättre så. I dethär fallet tror jag att jag inte sku kunna göra nåndera. Så jag vill inte veta. Det gör ren så hemskt ont i mig.

Och dethär var inte alls vad jag sku skriva om, men eftersom jag nu gick in på nätet så kunde jag inte undvika det. Men över till annat.

På lördag far jag och Micke till stan för att springa Midnight run och sen blir vi där övernatten på Scandic Marski. En natt utan en massa händelser (kanske nog i att vi går ut men inte som i att barn vaknar och kräver nåt) och sen hotellmorgonmål och eventuellt lite tid för shopping i lugn och ro. Midnight run verkar också som ett otroligt roligt lopp så ser extra mycket fram emot det. Det är alltså 10 km i Helsingfors centrum och starten är 9 på kvällen. Men nu är jag rädd att jag håller på att bli sjuk (okej har nog varit förberedd på det ren i två veckor...). Känns som att nåt kan komma påsmygande. Så jag dricker finrexin och försöker äta mycket vitlök och c-vitamin och önskar att jag nu i två dagar sku hållas i skick. Sen kan det ju bara vara att jag är trött. Sander får väl tänder igen och Arthur är rädd för monster/spöken/sjörövare/riddare och nätterna är allt annat än lugna.

Och nu måste jag bara testa att göra ett inlägg med raka marginaler. Har inte ens tänkt på att det kan vara trevligare för Linn skrev om det.

2 kommentarer:

milla sa...

Lycka till i Midnight run. Jag sprang loppet förra året och sprang mycket snabbare än normalt, det var så roligt med en massa folk på gatorna, lite karnevalstämning. Man var superglad efteråt. Tyvärr kan jag inte delta i år då vår Vida ska bli storasyster i november. Men nästa år ska jag vara med igen :)

Michaela sa...

Härligt!!! Megastort grattis. Oj vad roligt. Är så glad för er. Har allt gått bra? Inte så mycket kvar för dig mera